Find en udbyder. Indhent et tilbud. Vælg en udbyder.

Få en oversigt over udbydere, der tilbyder hjælp til din båd med få klik - helt gratis!

Søg efter en udbyder

Med Njords søgefunktion kan du nemt og hurtigt finde en serviceudbyder, der opfylder dine behov. Njord giver dig et overblik over udbydere, der tilbyder hjælp til din båd. 

Ved at indtaste søgeord, som fx polering eller dieselmotor, kan du finde alle serviceudbydere, der tilbyder services inden for det søgte ord. For at se hvilke serviceudbydere, der ligger nær dig, skal du blot indtaste din egen personlige adresse. Alternativt kan du søge efter placeringen af din båd, og derefter finde en udbyder, der tilbyder mobil service. Vælg derefter den udbyder, der passer dig bedst.

Søger du efter en udbyder indenfor en bestemt kategori? Vælg den ønskede servicekategori og få et overblik over udbydere, der besidder de ønskede kompetencer. Med Njord Portal erstatter du altså telefonbogen, avisen eller andre steder, hvor man normalt kan lede længe efter den rette serviceudbyder til sin båd, med en hurtig og enkel søgemaskine. Med to klik kan du fx finde alle servicevirksomheder, der kan servicere en motor af mærket nanni diesel.

1

Lav en online forespørgsel

Når du har fundet én eller flere serviceudbydere, der besidder de kompetencer , som du er interesseret i, kan du nemt og hurtigt sende en online forespørgsel til udbyderen.

Gå ind på den ønskede udbyders. Under punktet ”lav en forespørgsel” indtaster du dit navn, e-mail adresse, samt telefonnummer. Skriv en besked til serviceudbyderen, hvor du kan beskrive dén service, som du er interesseret i at få udført, og forespørg så en pris. På baggrund af din forespørgsel vil udbyderen besvare med en pris, hvorfor du kan vælge at acceptere eller afvise tilbuddet.

For at undgå misforståelser er det en god idé at sende så mange informationer som muligt til udbyderen, hvorfor det også er en god ide at uploade et billede af skaden eller båden i din online forespørgsel. Derudover anbefaler vi, at du laver en præcis beskrivelse af dit behov med alt lige fra hvor den skal laves til, hvornår du ønsker den færdiglavet. Hertil også alle informationer om din båd: mærke, årgang, type motor, bådstørrelse, vægt.

2

Vælg en udbyder

Du har nu modtaget et eller flere tilbud, og skal nu vælge et af dem. Dette gør du nemt og hurtigt med få klik. Før du vælger kan du med fordel udforske udbydernes virksomhedsprofiler.

Her finder du alt lige fra udbyderens kontaktinformationer, udbyderens radius for serviceområde og eventuelle certifikater. Derudover har du adgang til artikler, reklamevideoer og brochure med prislister eller andet, hvis virksomheden har valgt at uploade dette. Med andre ord kan du danne dig et indtryk af udbyderen, og derefter træffe det valg, som er bedst for dig og din båd.

Kronen på værket er vores anmeldelsesfunktion, hvor du kan se, hvilke anmeldelser din udvalgte servicevirksomhed har fået. Vi opfordrer kraftigt til at give udbyderen en anmeldelse hver gang du færdiggør en handel med en servicevirksomhed. På denne måde sikrer vi, at andre bådejere føler sig sikre på, at servicevirksomheden er pålidelig og kompetent. Derudover er vores anmeldelsesfunktion også en billig og effektiv reklame for din virksomhed.

3Njord gør det nemt at være bådejer

Opret en profil helt gratis, og få adgang til et hav af udbydere.

 Hos Njord bliver du en del af et tæt netværk af kompetente serviceudbydere. Og det koster dig ikke en krone.

Hvad end du står og mangler, så kan du næsten med garanti finde det hos Njord. Læs mere om Njord her.

Derudover kan du altid regne med, at vores support står klar til at hjælpe dig,
hvis du har et spørgsmål, eller blot har brug for råd i forbindelse med en handel.
Tryk på opret profil knappen for at blive en del af fællesskabet.

Opret profil