Missionen bag Njord

Vores mission bag Njord Portal, er at skabe en nemmere hverdag for bådejere og servicevirksomheder. Det kan være udfordrende og tidskrævende at finde den perfekte servicevirksomhed til sin båd – det har vi selv erfaret.

Hvad er Njord?

Njord Portal er en platform, hvor du nemt og hurtigt kan finde en serviceudbyder. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du komme i kontakt med og indhente tilbud fra kompetente og kvalitetssikrede serviceudbydere.

Med vores søgemaskine kan du med få klik finde den helt rigtige serviceudbyder til netop dine behov.

  • Du kan indtaste søgeord – f.eks. polering, dieselmotor eller et bestemt mærke, for eksempel Yamaha, og finde kvalitetssikrede serviceudbydere, der tilbyder services inden for det søgte ord. 
  • Du kan søge via servicekategorier, hvor serviceudbydere er grupperede efter deres kompetencer.  

Leder du efter en serviceudbyder? Kom i gang med at søge her

Få et tilbud fra flere serviceudbydere Så lad os indhente tilbud direkte fra serviceudbyderene og sende dem til dig. Du sparer altså masser af tid og ressourcer, og du er garanteret at serviceudbydernes kompetencer matcher dine behov. 

Hos Njord kan du helt gratis og uden forpligtelser oprette en opgave, som vi så vil sende ud til de relevante serviceudbydere. Herefter sender vi et eller flere tilbud retur til dig, hvorefter du frit kan vælge. 

Vil du have et tilbud fra flere serviceudbydere? Kom godt i gang med at oprette en opgave her

Vores vision

Vores vision er at skabe en hverdag, hvor du som bådejer nemt og hurtigt kan finde pålidelige og kompetente servicevirksomheder, der dækker lige præcis dine behov. Serviceudbydere vil som medlem hos Njord, få direkte kontakt til bådejere, og vil, derudover, blive mere konkurrencedygtige via vores mange medlemsfordele.

Om Njord - Stifterne af Njord Portal Kim & Jakob
Stifterne af Njord

Folkene bag Njord

Kim TN Moesby:
“Min store passion har i flere år været min båd og lystfiskeri. Ideen om at kunne finde et fælles netværk kommer fra, at jeg selv personligt har mødt udfordringer inden for sejlerlivet, hvor jeg brugte lang tid på at finde den rette hjælp til min båd”.

Jakob Gade:
“Jeg har i sidste 18 år været iværksætter. Gennem en dialog med Kim kunne jeg se et stort potentiale i en digital portal inden for sejlerlivet, hvor bådejere og servicevirksomheder nemt og hurtigt kan finde hinanden. Visionen om at skabe en nemmere hverdag for Njords medlemmer motiverer os, og derfor udviklede jeg idéen om Njord sammen med ham – resultatet er i dag en aktiv portal med alt form for ekspertise, du kunne have brug for til at købe, pleje, bruge og vedligeholde din båd”. 

Hvad siger kunderne?

Din tilfredshed betyder alt for os og vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores kunder. Her kan du læse nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået: