Motivationen bag Njord

Vores helt store motivation bag Njord Portal er at skabe en nemmere hverdag for bådejere og servicevirksomheder. Det kan være udfordrende og tidskrævende at finde den perfekte servicevirksomhed til sin båd – det har vi selv erfaret. Det kan være både tidskrævende og frustrerende at lede efter serviceudbydere i en telefonbog, avis eller på internettet. Og dernæst kommer det, at det kan være svært at finde en serviceudbyder, som har tid, og som overhovedet tilbyder den service, som du leder efter.

Det er disse erfaringer, som er den helt store motivation bag Njord Portal.

Hvordan fungerer Njord?

Njord Portal er en platform, hvor man nemt som bådejer kan finde en serviceudbyder. Igennem vores søgefunktion kan du, som bådejer, sikre dig, at alle dine behov bliver opfyldt. Og hvis man er ude for et uheld og har akut brug for servicehjælp, så kan man finde alle de serviceudbydere, der er tættest på dig.

Njord Portal danner, med andre ord, udelukkende rammen for at skabe kontakt imellem bådejere og serviceudbydere – resten er op til jer.

Sådan fungerer Njord:

  • Vi tager ingen provision af udført arbejde, som bliver aftalt igennem vores portal  
  • Bådejere kan oprette profil helt gratis. Læs mere om hvad Njord kan gøre for dig, som bådejer, her.
  • Servicevirksomheder betaler et månedligt eller årligt abonnement for medlemskab. Læs mere om vores forskellige abonnementstyper og medlemsfordele her.

Med andre ord er Njord Portal en virksomhed, der udelukkende er drevet af vores passion om at skabe en lettere hverdag for bådejere og servicevirksomheder indenfor den maritime branche.

Vores vision

Vores helt store vision er at skabe en hverdag, hvor bådejere nemt og hurtigt kan finde frem til pålidelige og kompetente servicevirksomheder, der dækker lige præcis deres behov. Servicevirksomheder vil som medlem hos Njord få direkte kontakt til bådejere, og vil, derudover, blive mere konkurrencedygtige med vores medlemsfordele.

Om Njord - Stifterne af Njord Portal Kim & Jakob
Stifterne af Njord

Folkene bag Njord

Kim TN Moesby:
“Min store passion har i flere år været min båd og lystfiskeri. Ideen om at kunne finde et fælles netværk kommer fra, at jeg selv personligt har mødt udfordringer inden for sejlerlivet, hvor jeg brugte lang tid på at finde den rette hjælp til min båd”.

Jakob Gade:
“Jeg har i sidste 18 år været iværksætter. Gennem en dialog med Kim kunne jeg se et stort potentiale i en digital portal inden for sejlerlivet, hvor bådejere og servicevirksomheder nemt og hurtigt kan finde hinanden. Visionen om at skabe en nemmere hverdag for Njords medlemmer motiverer os, og derfor udviklede jeg idéen om Njord sammen med ham – resultatet er i dag en aktiv portal med alt form for ekspertise, du kunne have brug for til at købe, pleje, bruge og vedligeholde din båd”.