96 Fundne resultater

Køb og salg af både

Er du interesseret i at købe eller sælge en båd?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Njord har nemlig samlet et bredt udvalg af virksomheder, der tilbyder både salg og køb af nye og brugte både.

Køb af båd

Mange vælger at købe brugte både. Det kan især være en god ide for førstegangskøbere. Men der er mange ting, som man skal være opmærksom på når man køber en båd brugt. Hos en bådforhandler kan du få gode råd og vejledning om bådtyper, finansiering, driftsudgifter, forsikring og, derudover, få vigtige informationer angående havnepladser og nødvendigt udstyr. Derudover vil bådforhandleren også undersøge om der er knyttet skjult gæld til båden, samt om om bådens registreringsafgift er betalt. Skjult gæld i form af et pant i båden kan nemlig betyde, at en tredjepart dukker op en dag og afgiver et økonomisk krav til dig – den nye bådejer.

Ejer du en brugt båd og ønsker at købe en ny?

Så vil bådforhandleren ofte kunne lade den brugte båd indgå som en del af betalingen for den nye. Den typiske betingelse er dog, som regel, at den brugte båd er en gængs type, og at prisfastsættelsen først sker efter en kritisk gennemgang af båden. Salg af båd

Det kan være svært at sælge en båd

Det er tidskrævende. Mange spørgsmål skal besvares: Hvad skal prisen for båden sættes til? Hvor, hvordan og til hvem skal den sælges? Som sælger findes der rigtig mange gode fordele ved at sælge din båd gennem en professionel forhandler. Du skal ikke tænke på avertering, fremvisning, salgsarbejde, og det nødvendige papirarbejde. Samtidig sikres du, at prisen bliver rigtig i forhold til markedsprisen. Man kan komme rigtig galt afsted, når man køber en brugt båd. Derfor anbefaler vi, at du opsøger en professionel bådforhandler, og tager en snak med ham om muligheder og tilbud. Det kan hurtigt blive en rigtig god investering.

Bådforhandler tager procenter ved at sælge din båd

De fleste bådforhandlere får deres honorar af sælgeren i form af en procentdel af bådens salgspris – normalt mellem 5-10 %. Bådforhandlere vil altid søge at tilgodese begge parter og arbejde for en fair handel, som begge kan være tilfredse med, istedet for at tilgodese dem selv. Langt de fleste bådforhandlere er organiseret i Søsportens Brancheforening, der kræver en seriøs baggrund for sine medlemmer.

Find din bådforhandler

Hos Njord sætter vi en ære i, at arbejde med professionelle og pålidelige bådforhandlere. Du kan derfor altid være sikker på, at de forhandlere, som du finder igennem os, er pålidelige og professionelle.