57 Fundne resultater

Bådebyggeri

Drømmer du om en splinterny båd? Vil du have den bygget helt fra bunden, så du selv kan bestemme, hvordan den skal sættes sammen? Eller har du købt en ældre båd, som du vil have til at fremstå som ny igen? Hos Njord, kan du komme i kontakt med det helt rigtige bådebyggeri, ligesom du kan få flere tilbud på bygning af ny båd og renovering af din gamle båd. Se udvalget af bådebyggerier her.

Find et professionelt bådebyggeri

Når du enten skal have bygget eller renoveret en båd, er det vigtigt med professionelle folk, der har styr på, det de laver. Njord har derfor udvalgt troværdige samarbejdspartnere, som kan garantere dig en kvalitetsoplevelse inden for bådebyggeri.
En bådebygger kan varetage mange forskellige opgaver som f.eks.:
  • Nybyggeri af mindre eller større både i glasfiber, træ eller stål
  • Renovering af både med f.eks. teakdæk
  • Service af båd f.eks. rengøring af sejl
Du kan kontakte de forskellige bådebyggerier for konkrete tilbud på netop din opgave. Det afhænger af den enkelte bådebygger, hvilke specifikke typer både de kan bygge og renovere.

Byg din egen båd – fordele og ulemper

De fleste bådentusiasters store drøm er nok at få en helt ny båd. Mere specifikt en båd der er tilpasset til alle deres ønsker og behov. Når du vælger at købe en byg-selv båd, kan du få alle dine drømme opfyldt. Gennem tæt dialog med et bådebyggeri kan du være med til at bestemme, hvordan din nye båd skal bygges op og indrettes. Når du vælger at få bygget en helt ny båd, er der dog både fordele og ulemper.
Fordele:
  • Du får en båd tilpasset til netop dine behov
  • Du kan vælge de materialer, din båd skal bygges af
Ulempe:
  • Det kræver et større budget at bygge ny båd
Afhængig af dine behov og dit budget kan det være fordelagtigt at investere i en lidt ældre båd og få den renoveret, så den bliver lige som du ønsker det.

Få tilbud fra flere bådebyggerier

Njord ønsker at gøre det lettere for dig at finde den rette bådebygger, der kan bygge eller renovere din båd. Derfor har vi samlet et udvalg af forskellige bådebyggerier. Du kan let kontakte dem, se deres åbningstider og hvilke opgaver de udfører. Vores portal gør det også muligt at booke tid til din opgave hos et bådebyggeri direkte her på siden.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her.