22 Fundne resultater

Bådforsikring

Enhver lykkelig ejer af en båd har brug for en bådforsikring. Med sådan én bliver du nemlig ved at være lykkelig! Hvis uheldet skulle være ude, er det en dyr fornøjelse ikke at have forsikret din dyrebare og elskede båd. Her hos Njord, kan du finde forskellige udbydere af forsikringer til både.

Forsikring af båd – hvorfor?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge af få en forsikring af båd. Det handler ikke blot om, hvorvidt du laver skade på din egen båd, men også om din båd er årsag til ulykker, der gør skade på andre. Uden en forsikring kan du ende med at stå med store udgifter til både bjærgning af din båd og også et eventuelt erstatningsansvar. Med en bådforsikring er du dækket godt ind i alle disse situationer.

Hvad koster en bådforsikring?

Ligesom alle andre typer forsikringer er det umuligt at give en fast pris på forsikring til båd. Det afhænger meget af din type af båd og dens størrelse. Ligeledes afhænger det også af, om du vælger ekstra tilvalg til en standard bådforsikring. For at gøre det lidt nemmere for dig har vi samlet et udvalg af forsikringsudbydere til båd. Så hvis du leder efter en billig bådforsikring, er Njord et godt sted at starte. Her kan du nemlig få tilbud fra og sammenligne flere forskellige forsikringsselskaber samtidigt.

Det dækker din bådforsikring

Nu har du fået lidt mere indsigt i, hvad koster det at forsikre en båd. Men hvad dækker din forsikring på båd egentligt?   Typisk dækker den:
  • Kasko forsikring (hvis der forårsages en skade på din egen båd)
  • Lovpligtig ansvarsforsikring (hvis din båd forårsager en skade på andre både/personer)
Den kan også dække:
  • Sejlerulykke (hvis personerne ombord på din båd kommer til skade)
  • Retshjælp (hvis du bliver retsforfulgt på baggrund af ulykke eller lignende med båden)
  • Bjærgeomkostninger (hvis din båd skal bjærges efter ulykke)
Udover det findes der mange tilvalg til en forsikring af båd. Typisk kan du udvide den til også at dække skader på din bådtrailer, trollingudstyr mm. Du kan også vælge hvor (sejlads i udlandet) og hvornår (sejlads uden for sæson) din forsikring skal dække. Med vores portal kan du lettere finde gennem junglen af forsikringsselskaber. Se vores nøje udvalgte samarbejdspartnere her på siden, og kontakt dem allerede i dag for at få et tilbud på en bådforsikring.