3 Fundne resultater

Bådkonsulent

Selvom du elsker at sejle og er dygtig til at føre din båd, kan du få brug for rådgivning fra en professionel bådkonsulent. Det kan være når du skal købe en ny/brugt båd i Danmark eller i udlandet, når du skal have repareret din båd, eller hvis du ønsker at få bygget en ny båd. En konsulent med erfaring inden for branchen kan klæde dig godt på til at få købt, bygget eller repareret din drømmebåd.

Få hjælp til køb af båd

Har du fundet den helt rette båd, der opfylder alle dine behov? Eller har du søgt længe uden at finde din drømmebåd? Når det gælder køb af båd, er det en god idé at få hjælp fra en konsulent, der har styr på det faglige og på bådens teknik og stand. Hvis du vil købe en brugt båd, så kan få den helt rette rådgivning i forhold til købet. Konsulenten kan hjælpe dig med at undersøge bådens stand og om den egentligt opfylder dine behov. Det er altid en god idé at få en ekspertvurdering, inden du foretager et køb af båd. En bådkonsulent kan også hjælpe dig med at finde frem til den helt rette båd på markedet. Det kan være, at du har ledt og søgt længe uden at finde den helt rette båd. Med professionel hjælp kan du komme helt i mål med dit køb af båd. Det kan f.eks. være, at den rette båd er til salg i udlandet.

Professionel rådgivning til køb af båd i udlandet

At købe en båd i udlandet kan virke lidt skræmmende. Får du hvad du har betalt for? Går alt som smurt med fragten til Danmark? Derfor kan det være en god idé at få en bådkonsulent ind over dit køb af båd i udlandet. Konsulenten kan stå for hele processen og kontakten med sælger i udlandet.

En bådkonsulent hjælper dig godt på vej

Udover at hjælpe dig til at gennemføre et godt køb af båd, så kan en bådkonsulent også hjælpe dig godt på vej, hvis du drømmer om at få bygget en ny båd, eller hvis du skal have repareret eller renoveret en ældre båd. Der kan være mange fordele i at få en konsulent ind over disse opgaver. Njord har samlet et overblik over konsulenter, der tilbyder rådgivning om ALT til båd. Du kan kontakte flere konsulenter og beskrive dine behov og derefter vælge din foretrukne rådgiver.