105 Fundne resultater

Køb Bådmotor

Har du købt en motorbåd, jolle, gummibåd eller lignende, men mangler motoren?

Så fortvivl ikke. Njord samler et bredt udvalg af forhandlere, der sælger stærke og driftsikre nye og brugte påhængsmotorer samt indenbordsmotor. Når man skal ud og købe en påhængsmotor til din båd, er det vigtigt, at købe en motor med den rigtige længde på benet, så den passer netop til din båd. Køber du en motor med for kort ben, kan skruen ikke nå vandet. Køber du omvendt en motor med for langt ben, vil båden blive meget svær at sejle. Hos Njord bestræber vi os på, at du altid skal kunne finde præcist den bådmotor, der passer allerbedst til netop din båd.

Autoriserede forhandlere

Autoriserede forhandlere har et indgående kendskab til de modeller, de sælger, og kan samtidig yde råd og vejledning indenfor de mærker af påhængsmotorer eller indenbordsmotor, som de forhandler. Har du spørgsmål vedrørende hvilken bådmotor der passer bedst til din båd, eller blot vil høre lidt nærmere om, hvilke muligheder du har, så tøv endelig ikke med at rette henvendelse en af de mange forhandlerne, du finder hos Njord.

Garanti er vejen til tryghed

Når du køber en brugt bådmotor, er det altid god ide at købe den hos en forhandler, som giver garanti på deres brugte bådmotorer og hvad garantien dækker. Så er du sikker på, at din bådmotor er i orden, når du sejler ud på åbent hav. Ved køb af en ny bådmotor Der er mulighed for at få helt op til 5 års garanti ved køb af en ny bådmotor, alt afhængig af hvilket motormærke du køber og på hvilke betingelser.

FAKTA OM GARANTIDÆKNING AF NY BÅDMOTOR.

Garantien dækker:
  • Udbedring eller udskiftning af dele med fejl, inklusiv arbejdstid til at udskifte den defekte del.
Garantien dækker ikke:
  • Almindelige motorservice og vedligeholdelse.
  • Problemer/fejl, der opstår ved unormalt eller skødesløs brug af båd eller motor.
  • Følgeskader ved montering af dele/udstyr, der ikke er godkendt af båd- eller motorproducent.
  • Følgeskader der er fremkommet ved uautoriseret reparation, ombygning eller modifikationer udført af andre end den forhandler, du har købt motor hos.
  • Almindelige motorservice og vedligeholdelse.
Betingelser:
  • Garantien dækker fx. 5 år eller 1.000 timer - dvs. har du sejlet 1.000 timer efter 4 år stopper garantien, men igen afhænger det af, hvilket garantiaftale du får, ved køb af din nye motor.
  • Services skal være overholdt og udført af den samme forhandler, som du har købt motoren hos - dvs. fuldt servicehæfte.
  • Motoren må kun bruges privat. Den udvidede garanti gælder ikke motorer der bruges kommercielt (sejlklubber og foreninger kategoriseres som kommercielt brug).
  • Alm. sliddele, som eksempelvis tændrør, impeller, tandrem, svinghjul m.m., er ikke dækket af garantien.

DE MANGE FORSKELLIGE BÅDMOTOR MÆRKER

Påhængsmotor: Archimedes, British Seagull, Chrysler, Electrulux Archimedes, Evinrude, Force, Hidea, Honda, Johnson, Mariner, Mercury, Minn Kota, Motorguide, Nissan, OMC, Parsun, Selva, Suzuki, Thruster, Tohatsu, Tomos og Yamaha. Indenbordsmotor: Austin, Bladt Diesel, Chrysler, Ford, Mercruiser, Nanni Diesel, Perkins, Sabb Diesel, Volvo Penta, Vetus, VW og Yanmar. (NB. Dette er med forbehold, hvis vi har overset nogle mærker - skriv gerne til os)