105 Fundne resultater

Bådservice og reparation

Glæden ved at sejle forsvinder let, hvis du hele tiden døjer med, at din båd ikke fungerer helt optimalt. Derfor er det en god idé at få udført løbende bådservice. Så du er sikker på, at din båd er klar til sejlads.   Uheldet kan selvfølgelig være ude, og du kan også få brug for at få udført en mindre eller større bådreparation. Njord vil gerne gøre det nemt for dig med båd at finde frem til fagfolk, der kan servicere og reparere din båd. Vi har derfor samlet et overblik over firmaer, der kan hjælpe dig godt videre til din næste sejlads.

Få udført kvalitets bådreparation

Reparation af båd kan være en delikat sag. Dit kæreste eje skal helst have den bedste behandling, den kan få. Kvaliteten af reservedelene skal være i orden, og mekanikerne skal vide, hvad de har med at gøre.   Vores portal giver dig mulighed for at søge efter udbydere afhængig af din type båd og behov for reparation. Du kan derfor finde det rette firma til at udføre din reparation, hvad enten du har en sejl- eller motorbåd i en enten træ, glasfiber- eller stål.   Din bådreparation kan involvere udskiftning af reservedele, reparation af skroget, reparation af udstyr, montering af nyt inventar, glasfiber reparation, skift af ventiler eller utætheder ved vinduer. Lige meget hvad det drejer sig om, så kan du finde en udbyder med den rette ekspertise her hos Njord.

Vedligehold din båd med bådservice

Ligesom en bil bør en båd også serviceres løbende.   Det kan klart anbefales at få lavet service af din båd hvert år. Det kan fortrinsvis foretages, når du alligevel skal have gjort båden forårsklar.   Et bådservice er med til at sørge for, at din båd er klar til sejlads. Men det giver også din båd en markant længere levetid. Når den bliver vedligeholdt, er det også muligt at tage udskiftninger eller reparationer i opløbet. Så forhindrer du, at de forværres over tiden.

Find din udbyder til reparation af båd

På Njords online portal finder du hjælp med ALT til båd. Du har mulighed for at søge efter udbydere i dit nærområde eller rette søgningen mod specifikke kompetencer. Det skal nemlig være nemt for dig med båd at finde frem til fagfolk, der kan udføre dine bådreparationer eller dit årlige bådservice.