46 Fundne resultater

Bådtransport

Som bådejer får du til tider behov for at få transporteret, optaget eller søsat din båd. Det foregår for det meste med en kran og et større fartøj, der på lovlig vis kan transportere den. For at gøre det lidt lettere for dig, har Njord samlet en oversigt over udbydere, der tilbyder bådtransport og kranservice. Du kan søge efter firmaer i nærheden af dig, eller målrette din søgning mod mere specifikke behov.

Sammenlign bådtransport priser

Hvis du ikke selv har en bådtrailer, er det nødvendigt at finde andre folk til at varetage din transport af båd. Her på portalen kan du søge efter forskellige udbydere. Du kan finde frem til firmaer, der opfylder dine behov.
Det kunne være i forhold til:
  • Bådløft (størrelse og type af båd)
  • Transport af båd (størrelse af båd, område og afstand til opbevaringssted)
Med tilbud fra flere udbydere får du god mulighed for at finde frem til en billig eller tidligste bådtransport. Du kan få tilbud fra flere udbydere, sammenligne deres priser og efterfølgende frit vælge det firma, der bedst muligt opfylder dine behov og dit budget. Prisen på bådtransport varierer tit afhængig af, hvor tung din båd er.

Bådløft

Skal båden søsættes eller op på land så kan det nogle gange være nødvendig at få hjælp fra en udbyder der tilbyder bådløft. Hos Njord har vi flere samarbejdspartner rundt om i Danmark, som kan hjælp med bådløft af både større og mindre både.

Optagning af båd med kran

Søsætning og optagning af båd er en tillidssag. Det handler om dit kæreste eje, som du har brugt tid og penge på, og som du har fået mange gode oplevelser med. Derfor skal du kunne stole på kranføreren og vide at han har den rette ekspertise inden for bådløft, og det rette udstyr til at optage eller søsætte din båd på sikker vis. Ved de fleste lystbådehavne findes der firmaer, der varetager søsætningen eller optagningen af din båd.

Transport af båd fra udlandet

Med Njords verdenskort kan du også finde relevante udbydere i andre lande end Danmark. Du kan derfor også finde frem til et firma, der tilbyder at foretage transport af båd fra udlandet til Danmark. Vi samarbejder kun med troværdige udbydere, og du kan derfor være sikker på, at din flytning af båd foregår på ordentligt og sikker vis.

Find din rette udbyder inden for bådtransport hos Njord

Hos Njord får du et samlet overblik over udbydere af bådtransport og bådløft. Du kan finde relevante firmaer, der kan hjælpe dig med ALT til båd. Heriblandt transport af både og optagning af både.
Vi ønsker nemlig, at du kommer sikkert i hus med at optage, søsætte eller transportere din båd.