166 Fundne resultater

Bådudstyr & reservedele

I takt med at teknologien bliver mere og mere avanceret, så kommer der hele tiden nyt bådudstyr og tilbehør.   Det kan være svært ikke at investere i noget af det nyeste bådudstyr. Men da både i de fleste tilfælde ikke er kæmpe store, så skal man også tænke lidt på pladsen ombord. Og når det drejer sig om elektronik, så skal du også passe på ikke at overbelaste batterier og ledningsnet.

Pas på med at købe bådudstyr og tilbehør i udlandet

Det kan være fristende at købe bådudstyr og tilbehør i udlandet, da priserne er ofte lavere end i Danmark. Men det kan være risikabelt at gøre. For eksempel er det ikke sikkert, at der er nogen garanti, der dækker, hvis dit udstyr går i stykker. Og så kommer der forsendelses gebyr og porto oveni, da varen skal sendes retur. Og dertil kommer spørgsmålet om varen er godkendt til brug i EU – det er det som regel, så længe varen er købt i et andet EU-land.   Dit behov for udstyr afhænger ofte af, hvad du bruger båden til, hvor længe du er afsted og hvem I er ombord.   Hos Njord finder du forhandlere af ALT til båd. Du har mulighed for at se, hvilke forhandlere der er beliggende nær dig. Klik her og se vores udvalg af forhandlere.

Find alt i bådudstyr, bådtilbehør og båd reservedele

Njord giver dig et oversigt over forhandlere, som kan tilbyde dig et væld af forskelligt bådudstyr, bådtilbehør og båd reservedele. Du kan undersøge priserne hos de forskellige forhandlere, og se om de har netop dét udstyr, som du har brug for.  
Som bådejer kan du nemlig få brug for alt muligt udstyr til din båd, f.eks.:
  • Udstyr til navigering: f.eks. GPS / GPS-ur, søkort og kompas.
  • Udstyr til sejlads: f.eks. reservedele til båd eller motor, rigdele og tovværk, wire og vindmåler.
  • Udstyr til fortøjning: f.eks. ankerkæde, klamper og kryds og fenderliste.
  • Udstyr til fiskeri og vandsport: f.eks. årer, padler, fiskeredskaber, gummibåd og dykkerudstyr.
  • Udstyr til dig og dine passagerer: f.eks. redningsveste, sejltøj, handsker og solbriller.
  • Udstyr til opbevaring: f.eks. presenning og bådstativ.
  • Udstyr til bådpleje: tape, maling, børster, lim, fugemasse og andre kemikalier.
Har du lige købt din første båd? Bare tag det helt roligt, du behøver ikke at investere i denne lange liste af udstyr til din båd lige med det samme. Du kan i ro og mag selv finde ud af, hvad du har brug for, jo mere du sejler, så opdager du selv dine behov.

Gode priser på maritimt udstyr

At have en båd kan være en dyr hobby. Udover båden i sig selv koster det også en del at fornye båden med diverse udstyr. Nogle har fokus på allerhøjeste kvalitet og andre har fokus på at spare penge ved at finde billig bådudstyr. Så når du skal investerer i nyt bådudstyr, kan det være rart at kunne se sig lidt omkring og sammenligne forskellige priser.   Det bliver ikke lettere end med Njords portal. Her har vi nemlig samlet en oversigt over alle vores samarbejdspartnere, der forhandler bådtilbehør. Se listen her.

Find den rette forhandler af bådudstyr hos Njord

Ønsker du at forkæle dig selv og din båd med moderne og lækkert udstyr?
Så er Njord det perfekte redskab for dig.
  • Find en forhandler, der har netop det udstyr, som du ønsker.
  • Ønsker du at finde en forhandler, der holder til i nærheden af dig, så giver Njord dig et kort med forhandlere i nærheden af dig.