12 Fundne resultater

Finansering af båd

Drømmen om at købe en båd kan til tider virke lidt uopnåelig. Men vælger du at optage et lån til at muliggøre finansiering af båd med, så kan du opnå din drøm. Njord udvælger sine samarbejdspartnere med stor omtanke for at hjælpe dig med køb, vedligeholdelse og reparation af båd. Derfor har vi også samlet et udvalg af muligheder for båd finansiering.

Lån til båd – sådan får du råd til drømmen

Afhængig af hvilken type båd du drømmer om, så skal der hæves et stort beløb fra kontoen for at købe en båd. Det kan være voldsomt for budgettet i de fleste husholdninger. Nye, moderne både er nemlig produceret af dyre materialer og er udstyret med meget teknisk udstyr. Derfor kan det i dag tage rigtig lang tid at spare op til en båd. Men har du sparet op til en udbetaling på din drømmebåd, kan du i stedet vælge at finansiere resten af båden med et bådlån. Med denne type finansiering af båd kan du i ro og mag afbetale på din båd, samtidig med at du nyder at sejle i den.

Køb sejlbåd eller motorbåd med et lån

Du kan vælge utrolig mange typer af både. Men de to typer, sejlbåd og motorbåd, er en klassisk opdeling af bådtyper. Sejlbåden er til dig, der ønsker at være aktiv, når du sejler. Mens motorbåden er til dig, der vil styre din båd i ro og mag, enten via en påhængsmotor eller et moderne styringspanel. Begge både kan være omkostningsfulde at investere i, og du bør derfor altid undersøge mulighederne for finansiering af båd, hvad enten du drømmer om en luksus yacht, en lille motorbåd eller en sporty sejlbåd.

Find den rette båd finansiering

Når du har fundet den helt rette båd på markedet – ny eller brugt - er det rart at få overblik over mulighederne for at finansiere dette større køb. Din egen bank tilbyder måske en højere rente end andre institutter gør. Det er derfor godt at se dig omkring og udforske dine muligheder. En attraktiv rente har stor betydning for den endelig pris, du kommer til at betale for båden over tiden. Njord har opbygget en platform, hvor du får mulighed for at få tilbud fra flere firmaer. Vi ønsker nemlig, at det skal være let og overskueligt for dig at finansiere, købe, få vedligeholdt eller repareret din båd.