48 Fundne resultater

Kalechesmed

Din båd har brug for en funktionel kaleche af høj kvalitet. Hvis din kaleche bliver beskadiget eller ødelagt, kan du få repareret eller designet en ny kaleche til din båd.   Men hvor finder du en kalechesmed, og hvad koster det at få lavet en ny kaleche eller overtræk til din båd? Njord har samlet en oversigt over troværdige og kompetente samarbejdspartnere.

Bredt udvalgt og stor ekspertise

På Njords portal kan du finde en kalechesmed i nærheden af dig. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, og du kan derfor altid regne med at få udført opgaver med stor ekspertise, god service og af høj kvalitet.  
En kalechesmed udfører mange forskellige opgaver til din båd. Disse kan bl.a. være:
Designs af nye kalecher, reparationer af kalecher, overtræk til båd, presenninger, vinterpresenninger, bompresenninger, ruder, lynlåse, cockpitter, sprayhood, bådhynder, hynder til båd.   Du kan med andre ord få udført mange andre opgaver end blot en reparation af din kaleche. Hvad trænger din båd til?

Få udført en reparation af din båds kaleche

Det kan være, at din båds kaleche har fået en flænge eller er blevet slidt pga. af hårdt vejr. Uden ekspertise på området kan det svært selv at reparere en kaleche.   Du kan derfor få en erfaren kalechesmed til at udføre opgaven for dig. På denne måde sikrer du, at din kaleche er helt klar til den næste tur.

Få ny kaleche til din båd

Der kan være flere årsager til, at du skal have skiftet kalechen på din båd. Hvis din kaleche ikke står til at redde, enten efter slid eller hårdt vejr, bør du investere i en ny kaleche til din båd.   Når du er kommet i kontakt med en kalechesmed gennem Njord, kan du udspecificere dine behov. En ny kaleche afhænger typisk af din båds type og størrelse.

Find den helt rette udbyder hos Njord

På Njords Portal kan du få hjælp med ALT til din båd. Det kan være svært at vide, hvor du skal lede efter den helt rette udbyder til dine bådopgaver – især hvis du er nybegynder eller ikke har andre i din omgangskreds, der sejler.   Hos Njord ønsker vi at gøre det lidt lettere for dig. Derfor har vi samlet en oversigt over forskellige kalechesmede, der står klar til at hjælpe dig. Se vores andre kategorier her.