33 Fundne resultater

Mast & rig

Mast og rig er nogle af de vigtigste dele på en sejlbåd. De bør ofte efterses og være i optimal stand inden sejlads. Har du behov for at få serviceret eller udskiftet mast og rig, bør du benytte dig af professionelle fagfolk. Njord har samlet et udvalg af relevante firmaer, der kan hjælpe dig med opgaven.

Professionel montering af mast og rig

Er mast eller rig på din båd blevet beskadiget eller slidt over tid? Selv hvis delene ikke er beskadiget, er det godt at få foretaget et eftersyn af dem ca. en gang om året. Så kan du være sikker på, at alt fungerer, inden du stævner ud til en ny sejlsæson.
Når mast og rig serviceres, inkluderer dette ofte:
  • En grundig visuel gennemgang af alle fittings
  • En grundig rengøring og smøring af de tilgængelige fittings, når masten er monteret.
  • En effektiv opdatering af rig-loggen
  • En gen-trimning af masten

Få ny mast til sejlbåd

Har du købt en ældre sejlbåd, kan det være, at masten bør udskiftes. Afhængig af bådens størrelse kan masten være ret lang. Det kræver derfor de rette omgivelser og udstyr at tage masten ned fra din båd. Leder du efter en mast til salg, og er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge til din båd? Vores samarbejdspartnere kan både hjælpe dig med at købe og montere en ny mast.

Effektiv rigning af sejlbåd

Sejl og rig hænger uløseligt sammen. For at få din mast og sejl til at stå rigtigt er det vigtigt, at rigningen er foretaget korrekt. Har du en mindre sejlbåd, stor viden om både og styr på dit tovværk til rigning, kan du selv foretage rigningen. Har masten været taget ned over vinteren, eller har du en større båd, er det en god idé at få professionelle folk til at foretage opgaven. Din rig bør typisk udskiftes med et fast interval på 10-15 år afhængig af typen.
Klik her og se vores udvalg.
Njord ønsker at gøre det let for dig at købe, renovere og reparere dit sejl. Derfor har vi samlet et udvalg af relevante firmaer, der kan rådgive og hjælpe dig med din båd. Kontakt et af firmaerne allerede i dag, eller book tid direkte her på siden.