55 Fundne resultater

Opbevaring af båd

Som dedikeret bådejer kender du til vigtigheden af ordentlig opbevaring af din båd, når den ikke er på vandet. Det gælder både for vinteropbevaring og helårsopbevaring. Men det gælder specielt for dig der skal opbevare båden hen over vinteren.   Den skal opbevares, så den ikke tager skade på motor eller andre dele. Men hvor finder du den helt rigtige udbyder til opgaven? Det kan være svært at finde det rette sted i nærheden af dig - som kan opbevare netop din type båd.   Derfor har Njord samlet et større overblik over troværdige udbydere i hele Danmark, der kan opbevare din båd for dig.

OPBEVARING AF BÅD - HVORFOR?

En båd er et større fartøj, og det er de færreste, der selv har pladsen til opbevaringen henover vinteren. Når du vælger at få professionelle udbydere til at stå for opbevaringen af din båd, så er du sikret at:  
  • Den opbevares på et forsvarligt og tørt sted
  • Den opbevares i et opvarmet område under de rette temperaturer
  • Den ikke får frostskader på motor eller andre dele
  • Den bliver opbevaret et pænt og ryddeligt sted
  • Den bliver opbevaret i et aflåst og typisk overvåget område
  Der er mange fordele i en opbevaringsløsning, som kan være svær at få dækket hjemme i eget skur, stald eller lignende. Det kan også være svært at undvære pladsen. Derfor vælger mange at benytte sig af vores udbydere inden for vinteropbevaring eller helårsopbevaring af båd.

Må du overhovedet opbevare din båd i haven?

Af æstetiske hensyn er der lavet regler imod opmagasinering af både i haver. Men forbuddene varierer fra lokalplan til lokalplan. Derfor er det en god ide, at du læser dig frem til, hvad reglerne er i dit område. Dette gør du enten ved at tjekke din lokalplan på www.plansystemdk.dk eller på din kommunes hjemmeside. Det kan dog også være, at der er tinglyst en servitut på din matrikel. Tinglysninger kan du finde på www.tinglysning.dk   Hvis du står og skal opbevare din båd på land vinteren over, eller på et andet tidspunkt i løbet af året af andre grunde, og bor i et område, hvor det ikke er muligt, så anbefaler vi at du sikrer dig en plads i en opbevaringshal i god tid.   Opbevaringshaller er nemlig populære i Danmark, når det gælder opbevaring af båd, så sørg for at være ude i god tid.

VÆLG DEN OPTIMALE OPBEVARING AF DIN BÅD

Der findes mange udbydere, der tilbyder bådopbevaring på aflukkede udendørs arealer eller i større haller. Hvilke type opbevaring du skal vælge, afhænger af, hvilken type båd du ejer.   Hvis du vælger en udendørs opbevaring, skal du være sikker på, at din båd kan holde til det. En fordel kan være, at det er lettere at få båden i vandet, hvis du skulle få lyst til en vintersejltur. Denne løsning egner sig bedst til mindre både.

VINTEROPBEVARING AF DIN BÅD

Hvor finder du den helt rette udbyder, der kan opbevare din båd henover vinteren? Du kan bruge Njords avancerede søgesystem til at finde en udbyder nær dig, og som også opfylder dine krav til opbevaring af din båd.   Du kan vælge at få tilbud fra flere firmaer og så vælge det sted, der passer bedst til dine behov og dit budget.

HELÅRSOPBEVARING AF BÅD

Vintervejr og frost kan være rigtig hårdt for din båd, og derfor vælger mange af få opbevaret båden på land over vinteren. Men mange bådejere vælger også at benytte sig af helårsopbevaring til både, f.eks. hvis man ved at man i en længere periode ikke får tiden til at sejle.   Hos Njord finder nogle af de bedste steder inden for Helårsopbevaring af båd.

Bådopbevaring hos din sejlklub

Leder du efter et sted, hvor der tilbydes bådopbevaring? Så kan du være heldig at få opbevaret din båd hos din lokale sejlklub.   Størstedelen af landets mange sejlklubber tilbyder nemlig bådopbevaring. Det er dog ikke alle sejlklubber, der har en opbevaringshal til rådighed. Det er derfor en god ide at kontakte sejlklubben på forhånd, og forhøre dig om mulighederne for bådopbevaring. Bådopbevaring er dog ikke den eneste fordel, som du kan finde i de danske sejlklubber.   Hos Njord støtter og samarbejder vi med de danske sejlklubber og foreninger, og anbefaler, at du udforsker mulighederne og fordelene ved en sejlklub. Du kan læse nogen af de medlemsfordele her.