156 Fundne resultater

Motor service og reparation

Bådmotor som enten er indenbordsmotor eller påhængsmotor er motorbådens hjerte, og fungerer den ikke optimalt, kommer du ikke langt. Derfor er det vigtigt løbende at få foretaget bådmotor service, så du ikke strander midt ude på havet pga. motorstop. For at sikre, at det ikke sker for dig, har vi samlet et udvalg af virksomheder, som tilbyder services eller reparation af påhængsmotor eller indenbordsmotor.

FÅ UDFØRT EN EFFEKTIV BÅDMOTOR REPARATION

Ligesom motoren på en bil er motoren på en båd også ret kompliceret. Hvis ikke du har ekspertisen, er bådmotorreparation et større projekt selv at gå i gang med. Er du ligeledes i tvivl om, hvilke dele af din motor der skal udskiftes, er det mest fornuftige at få foretaget et eftersyn eller service af bådmotor hos en erfaren bådmekaniker. Dit problem løses typisk ved, at en af de mange dygtige servicevirksomheder tilknyttet Njord Portal foretager en fejlfinding i din motor. Når årsagen er fundet, kan reparationen udføres på professionel vis.

FÅ FORETAGET SERVICE AF BÅDMOTOR, PÅHÆNGSMOTOR ELLER INDENBORDSMOTOR

Det kan betale sig at få udført et årligt service af din bådmotor. Så er du sikker på, at din båd er klar til en ny sæson på bølgerne. Det kan også være med til at forlænge bådens levetid betydeligt, samt spare dig for udgifter, når problemer opdages i tide. Der findes bådmekanikere, der med speciale i både påhængsmotor og indenbordsmotor. Når de udfører en bådmotor service, inkluderer dette ofte:
  • En motortest for at sikre funktionsdygtighed.
  • Klargøring af motor med skift af olie og filter.
  • Eftersyn af gearkassen

Undgå ubehagelige misforståelser

Det er vigtigt at få udskiftet de rigtige dele på de rigtige tidspunkter. Båddele kan variere fra producent til producent, hvorfor det er yderst vigtigt at du sørger for, at serviceudbyderen du vælger, er autoriseret indenfor det mærke, som dine dele er produceret af. Du undgår på denne måde ubehagelige økonomiske overraskelser som følge af skader på motor og drev. Står du og skal have lavet en reparation eller service af din bådmotor, så anbefaler vi kraftigt, at du sikrer dig, at udbyderen har masser erfaring med dit mærke. Når du ringer eller skriver til det ønskede værksted eller værft for at aftale en service eller reparation af din bådmotor, så husk at inddrag så mange informationer om mærke, model og årgang som muligt. Jo flere informationer desto bedre – sådan undgår du nemlig misforståelser imellem dig og udbyderen. De fleste serviceværksteder er dog autoriseret indenfor de fleste bådmotormærker. Du kan med fordel kigge på din udbyders hjemmeside, hvor de fleste reklamerer med hvilke mærker de specialiserer sig i.

FIND DEN RETTE BÅD UDBYDER HOS NJORD

Alle bådejere elsker at sejle. Men det er de færreste, der har kompetencerne til og rode med bådens mekanik. Njord ønsker at gøre livet lettere for dig som bådejer. Det kan nemlig virke lidt uoverskueligt at finde den rette servicevirksomhed til at hjælpe dig med dine behov. Hos Njord kan du hurtigt få et overblik over hvilke serviceudbydere, der kan hjælpe dig. Vi har samlet en liste af serviceudbydere, der alle specialiserer sig i reparation og service af bådmotor. Ved en hurtig gennemgang af deres virksomhedsprofiler på vores portal, kan du hurtigt, nemt og effektivt finde frem til den serviceudbyder, der opfylder alle dine behov. Kontakt endelig os, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende reparation og/eller service af din påhængsmotor eller indenbordsmotor - vi står altid klar til at hjælpe.