46 Fundne resultater

Sejlmager

Sejlmager kan sikre din sejlbåd får et funktionelt sejl af høj kvalitet.

Hvis dit sejl bliver beskadiget eller ødelagt, kan du få repareret eller designet et nyt sejl til din båd. En sejlmager kan lave et nyt sejl til din båd, reparerer et slidt sejl, og mange flere opgaver. Men hvor finder du en sejlmager, og hvad koster det at få et nyt sejl til din båd? Njord har samlet en oversigt over troværdige og kompetente sejlmagere.

Se listen her.

FIND EN SEJLMAGER NÆR DIG

På Njords portal kan du finde en sejlmager i nærheden af dig. Njord sætter pris på at arbejde med seriøse aktører, og du kan derfor altid regne med at få udført opgaver med stor ekspertise, god service og høj kvalitet.

En sejlmager udfører mange forskellige slags opgaver til din båd:

Designs af nye sejl, PVC reparationer, reparationer af sejl, forsejl, kalecher til båd, surfersejl, kite, jollesejl, presenninger, vinterpresenninger, bompresenninger, ruder, lynlåse, trapezo, tovværk, rig, blokke, wire, beslag – er blot et lille udvalg af de type af opgaver, en sejlmager kan udføre. Hvad trænger din båd til?

REPARATION AF SEJL

Sejl og rig hænger uløseligt sammen: Uden et godt sejl er din rig ikke optimal. Dette betyder, at det bliver sværere at navigere båden og komme op i god fart. Det kan være, at sejlet har fået en flænge eller at det trænger til en ny UV-kant. Uden ekspertise på dette område er det svært selv at reparere et sejl. Du kan derfor få en erfaren sejlmager til at udføre en reparation af sejl til din båd. På den måde sikrer du, at din sejlbåd er helt klar til den næste tur på bølgerne.

FÅ NYE SEJL TIL SEJLBÅD

Der kan være flere årsager til, at du skal have skiftet sejl på din båd. Hvis dit sejl ikke står til at redde, enten efter slid eller en hård sejlads, bør du investere i et nyt sejl til din båd. Når du er kommet i kontakt med en sejlmager gennem Njord, kan du udspecificere dine behov. Nye sejl er typisk afhængig af din båds type og størrelse.

Kaleche til båd

Ved at anskaffe dig en bådkaleche til din båd, øger du den generelle anvendelighed af båden. I regnvejr kan du søge læ under din kaleche, og den er samtidig med til at skabe varme på din båd. Når du er på det åbne hav om sommeren kan en kaleche til din båd være med til at give dig den fornødne skygge. Ved at få lavet en kaleche til din båd beskytter du altså dig selv og de andre ombordværende imod naturens elementer. Har du allerede en kaleche, som måske er gået i stykker eller slidt ned? Så kan du med fordel kontakte en sejlmager. Hos en sejlmager kan du også få repareret dit sejl eller kaleche, som hurtigt kan blive en god investering.

FIND DEN HELT RETTE SEJLMAGER HOS NJORD

På Njords portal kan du få hjælp med ALT til din båd, hvad enten det er en ny kaleche til båd, reparation af sejl eller hvad du lige har brug for. Det kan være svært at vide, hvor du skal lede efter den helt rette udbyder til din båd – især hvis du er nybegynder eller ikke har andre i din omgangskreds, der sejler. Hos Njord ønsker vi at gøre det lettere for dig. Derfor har vi samlet en oversigt over forskellige sejlmagere, der kan klare opgaverne for dig.
Se vores udvalg af sejlmagere her.