Medlemsfordele for serviceudbydere

Vi skaber en nemmere hverdag for bådejere og serviceudbydere indenfor den maritime branche.

Synliggør dit firma

Bådejere kan finde jeres virksomhed via søgeord, kompetencer eller geografi. Det giver jer en større chance for at blive set, sammenlignet med konventionelle kanaler.

Spar tid og ressourcer

Vores medlemsfordele kan komplementere jeres marketingtiltag – og endda erstatte visse indsatser – hvilket gør jer mere konkurrencedygtige.

Bliv en del af et tæt netværk

Njord er et fællesskab bestående af et tæt netværk mellem bådejere og serviceudbydere. Et fællesskab, hvor man er sikret en pålidelig og god service.

Som medlem hos Njord har du adgang til et væld af fordele

Læs mere om fordelene herunder

Avanceret virksomhedsprofil

Med en profil hos Njord, får du masser af muligheder. Din virksomhedsprofil fungerer praktisk talt som din egen personlige hjemmeside, som du nemt og hurtigt kan personliggøre efter ønske og behov; og så er den let at finde for bådejerne!

Når du opretter din virksomhedsprofil, kan du blandt andet:

 • Uploade din virksomheds logo
 • Indtaste din virksomheds kontaktinformationer
 • Uploade din virksomheds certifikater
 • Uploade din virksomheds lokalitet
 • Uploade artikler
 • Uploade din virksomheds reklamevideo(er)
 • Uploade din virksomheds brochurer eller prisliste for jeres serviceydelser
 • Uploade links til din virksomheds sociale medieplatforme og/eller hjemmeside
 • Modtage anmeldelser fra dine kunder. Din rating bliver vist i vores anmeldelsesfunktion.

Uanset om du er en ny eller veletableret servicevirksomhed, gør Njord det nemt for dig at spare tid og kræfter med markedsføring. Njord gør det altså nemt for dig.

Visning på vores søgeliste

Njord har med sin portal skabt en avanceret søgefunktion, som helt præcist viser resultater efter kategori, nærområde og søgeord. Se den her. Som medlem vil din virksomhed derfor let blive fundet af bådejere, der søger efter de kompetencer, ydelser eller de geografiske områder, som din virksomhed tilbyder. Vores søgefunktion gør det, med andre ord, lettere for bådejere at finde netop din virksomhed.

 

Ved køb af et PREMIUM-medlemskab eller tilkøb af en fremhævet profil bliver din virksomhed vist fremvist på vores forside. Derudover vil din virksomheds placering blive vist på vores kort på forsiden. Placeringen på ikke-fremhævede virksomheder vil først blive vist på kortet, hvis der bliver valgt et geografisk kriterium i søgningen.

Online prisforespørgsel

Som medlem hos Njord kan du som servicevirksomhed modtage online forespørgsler direkte fra bådejerne. Du vil modtage direkte forespørgsler fra kunder, med kontakt informationer, samt en beskrivelse af den ønskede service. Bådejere har også mulighed for at vedhæfte et billede af den pågældende båd, og skaden, samt andre relevante informationer. Du kan derefter skrive med bådejeren, samt komme med et tilbud på en pris på den ønskede service. Kontakten mellem din virksomhed og bådejerne foregår med få klik.

Faste servicetilbud

Har dit firma en fast pris for en bestemt serviceydelse? Så kan du nemt og hurtigt lave et opslag på Njord, hvor du beskriver ydelsen samt pris. Derefter skal bådejerne blot klikke på dit opslag for at indgå en aftale med jer. Nemt, hurtigt og effektivt!

Fuld support

Hos Njord tilbyder vi dig fuld support hele vejen igennem dit medlemskab. Vi prioriterer god service som noget helt centralt og tilbyder:

 • Telefonrådgivning og/eller e-mail besvarelser i tidsrummet: 09-16 hver dag
 • Teknisk hjælp eller rådgivning til opsætning af din firmaprofil
  • Valg og opsætning af firmaoplysninger
  • Tekstproduktion af dine serviceydelser
  • Grafisk opsætning af billeder, bannere eller andet

Njord står klar til at hjælpe med at bygge bro imellem bådejere og din virksomhed. Kontakt os her

Eget banner på firmaprofil

Med dit eget banner på din firmaprofil får du mulighed for at reklamere lidt ekstra for din virksomhed og dine ydelser. Udover dit logo har du mulighed for at indsætte et stort billede i toppen af din profil. Her kan du med fordel fremvise et billede, der beskriver din serviceydelse, virksomhed eller et stemningsskabende billede. Kun fantasien sætter grænser. Og vi står selvfølgelig klar med teknisk hjælp til opsætning og/eller rådgivning!

Tilføj flere servicekategorier

Som AVANCERET eller PREMIUM medlem er du i stand til at placere din virksomhed under mere end én kategori. Njord har 14 forskellige søgekategorier, og for større servicevirksomheder kan det være svært at placere sig under en enkelt kategori, da man ofte tilbyder en række af services. En anden fordel er, at jo flere kategorier dets større chance har man for at blive vist i bådejernes søgninger.

Galleri med flere billeder

Hvis du ønsker at reklamere for dine serviceydelser eller virksomhed hos Njord portal, så har du mulighed for uploade flotte billeder til dit galleri på din profil. Ved at opgradere dit abonnement får du mulighed for at uploade flere billeder til dit galleri. Udover at spare tid og ressourcer på markedsføring, kan billeder bruges til at give din firmaprofil liv. Vi står selvfølgelig klar med teknisk hjælp til opsætning og/eller rådgivning.

Fremhævet profil på vores forside

Som PREMIUM medlem hos Njord bliver din firmaprofil fremvist på vores forside. Med en fremhævet profil vil din virksomheds placering også blive vist på vores kort på forsiden. Placeringen på ikke-fremhævede virksomheder vil først blive vist på kortet, hvis der bliver valgt et geografisk kriterium i søgningen. Du får her en helt unik mulighed for at blive vist som en af de første serviceudbydere, som bådejere ser. Med mange medlemmer tilknyttet Njords portal vil din virksomhed altså blive set af mange bådejere hver dag. Med andre ord, så kan din virksomhed nå ud til mange nye kunder, med ganske få ressourcer.

 

Som PREMIUM medlem hos Njord bliver din firmaprofil fremvist på vores forside. Med en fremhævet profil vil din virksomheds placering også blive vist på vores kort på forsiden. Placeringen på ikke-fremhævede virksomheder vil først blive vist på kortet, hvis der bliver valgt et geografisk kriterium i søgningen. Du får her en helt unik mulighed for at blive vist som en af de første serviceudbydere, som bådejere ser.

 

Ikke-PREMIUM medlemmer har mulighed for at få fremhævet profilen på vores forside imod betaling: 275 kr. for 30 dage.

PR & Marketing

Med vores PR & Marketing funktion tilbyder vi følgende:

 • Fremhævning af din profil på vores forside i 30 dage.
 • Ét opslag på vores sociale medier (Facebook, Twitter og LinkedIN) og i bloggen på vores hjemmeside, hvor vi omtaler jeres virksomhed, jeres kompetencer og hvilke services I udfører. I vores markedsføring tilbyder vi også at nævne jer og på den måde gøre jer endnu mere synlige.
 • At markedsføre reklamer og andet, som I selv har produceret. Det fungerer sådan, at I sender materiale eller fortæller os hvad I gerne vil have markedsført, og så markedsfører vi det igennem vores egne kanaler.

Vi ønsker at skabe et stærkt netværk imellem bådejere og servicevirksomheder indenfor den maritime branche. Derfor vil vi i høj grad fokusere på vores digitale markedsføringsindsats.

Ikke-PREMIUM medlemmer har mulighed for at tilkøbe vores PR & marketing funktion for et engangsbeløb på 750 kr.

[/How-It-Works]

Hop ombord på Njord og få vind i sejlene

Bliv medlem i dag

Udover at du bliver mere konkurrencedygtig, som medlem hos Njord, så får du også med til at skabe et stærkt netværk. 

 

Et netværk hvor vores medlemmer stoler på hinanden og anbefaler virksomheder til hinanden. Læs mere om vores vision her.

 

Derudover er en af vores kerneværdier hos Njord, at vi altid står klar til at hjælpe vores medlemmer. Vi ønsker at se vores medlemmer vokse!

 

Bliv en del af fællesskabet allerede i dag – aldrig har det været lettere. 

 

Bliv medlem

521
Udbydere

58
Bådejere

14
Kategorier