Medlemsfordele for serviceudbydere

Vi skaber en nemmere hverdag for bådejere og serviceudbydere indenfor den maritime branche.

Synliggør dit firma

Bådejere kan finde jeres virksomhed via søgeord, kompetencer eller geografi. Det giver jer en større chance for at blive set, sammenlignet med konventionelle kanaler.

Spar tid og ressourcer

Vores medlemsfordele kan komplementere jeres marketingtiltag – og endda erstatte visse indsatser – hvilket gør jer mere konkurrencedygtige.

Bliv en del af et tæt netværk

Njord er et fællesskab bestående af et tæt netværk mellem bådejere og serviceudbydere. Et fællesskab, hvor man er sikret en pålidelig og god service.

Videoguide om medlemsfordele

Hvad siger kunderne?

Din tilfredshed betyder alt for os og vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores kunder. Her kan du læse nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået:

Som medlem hos Njord har du adgang til et væld af fordele

Visning på vores søgeliste

Vi har udviklet en avanceret søgefunktion, der præcist viser resultater efter kategori, nærområde eller søgeord. Se den her. Som medlem vil din virksomhed derfor let blive fundet af bådejere, der søger efter de kompetencer, ydelser eller de geografiske områder, I tilbyder.  

 

Kontaktinformation

Når bådejere finder dit firma interessant, kan de nemt kontakte jer. Ikke-medlemmer har dog begrænset kontaktinformation, mens der er fuld kontaktinformation for medlemmer.

Ved den begrænsede kontaktinformation angives kun:

 • adresse 
 • telefonnummer

Ved den fulde kontaktinformation angives henholdvis:

 • adresse
 • telefon 
 • mail
 • firmaprofilsbillede

 

Modtag anmeldelser fra dine kunder

Det har uvurderlig PR-værdi for dit firma, hvis dine kunder anerkender jeres arbejde. Vi har derfor skabt en anmeldesfunktion for bådejere, der har benyttet sig af jeres service. Gode anmeldelser øger nemlig sandsynligheden for, at også andre bådejere vil vælge netop dit firma.

Avanceret virksomhedsprofil

Du har rig mulighed for at nemt og hurtigt at skræddersy og personliggøre din profil hos Njord. Din virksomhedsprofil fungerer praktisk talt som din egen personlige hjemmeside.

Når du opretter din virksomhedsprofil, kan du blandt andet:

 • Indsætte eget banner for din virksomhed
 • Indtaste din virksomheds kontaktinformationer
 • Uploade din virksomheds lokalitet
 • Uploade artikler
 • Galleri med flere billeder 
 • Uploade din virksomheds reklamevideo(er)
 • Uploade din virksomheds brochurer eller prisliste for jeres serviceydelser
 • Uploade links til din virksomheds sociale medieplatforme og/eller hjemmeside
 • Indtaste faste servicetilbud 
 • Indtaste rabatkoder

Uanset om du er en ny eller veletableret servicevirksomhed, gør Njord det nemt for dig at spare tid og ressourcer på markedsføring.

Online prisforespørgsel

Som medlem hos Njord, modtager du online forespørgsler direkte fra potentielle kunder. Forespørgslerne indeholder typisk kontaktinformationer samt en beskrivelse af den ønskede service. Bådejere har også mulighed for at vedhæfte et billede af den pågældende båd eller skade, samt andre relevante informationer om båden. Du kan derefter skrive med bådejeren, samt komme med et tilbud. Alt sammen foregår hurtigt og effektivt – med få klik.

Fremhævet på vores forside

Som medlem hos Njord, bliver din firmaprofil fremhævet på vores forside – også på vores kort på forsiden. Ikke-medlemmer fremgår først på kortet, når bådejeren har valgt et geografisk kriterium i søgningen. Ved at blive fremhævet på vores forside, får du den unikke fordel, at være en af de første serviceudbydere, som bådejerne ser. Det sikrer, at din virksomhed når ud til mange nye kunder med ganske få ressourcer.

Fuld support

Som medlem hos Njord, er du naturligvis sikret fuld support. Vi tilbyder bl.a.:

 • Telefonrådgivning og/eller e-mail besvarelser i tidsrummet: 09-16 hver dag 
 • Teknisk hjælp eller rådgivning til opsætning af din firmaprofil
  • Valg og opsætning af firmaoplysninger
  • Tekstproduktion af dine serviceydelser
  • Grafisk opsætning af billeder, bannere eller andet 

Njord står altid klar til at hjælpe med at bygge bro imellem bådejere og din virksomhed. Kontakt os her

Tilføj flere servicekategorier

Njord har over 10 forskellige søgekategorier. For større servicevirksomheder kan det være svært at placere sig under kun én kategori, da de ofte tilbyder en række af services, der falder under flere kategorier. Som AVANCERET-medlem, har du mulighed for at placere din virksomhed under mere end én søgekategori. Jo flere søgekategorier din virksomhed er kategoriseret under, jo større chance for, at din virksomhed figurerer i bådejernes søgninger.

Online booking

Bådejere kan lave en direkte booking hos dit firma, så snart de har accepteret jeres tilbud. I kan altid ændre eller annullere bookingen, hvis den matcher ikke jeres ressourceplan. 

Hvis dit firma benytter Google Kalender, har du mulighed for at integrere denne med jeres kalendersystem i Njord Portal. 

Fordelene ved vores bookingsystem er, at I sparer tid på at administrere jeres bookinger, samt fastholder kunden efter accept af jeres tilbud.

PR & Marketing

Med vores PR & Marketing-funktion tilbyder vi følgende:

 • Ét opslag på vores Facebook og i bloggen på vores hjemmeside, hvor vi omtaler jeres virksomhed, jeres kompetencer og hvilke services I tilbyder. 
 • At markedsføre reklamer og andet, som I selv har produceret. I sender blot det materiale, I ønsker markedsført, og så promoverer vi det igennem vores kanaler. 

Vi ønsker at skabe et stærkt netværk mellem bådejere og servicevirksomheder indenfor den maritime branche. Vi fokuserer derfor i høj grad på vores digitale markedsføringsindsats.

[/How-It-Works]

Hop ombord på Njord og få vind i sejlene

Bliv medlem i dag

Ved at blive medlem hos Njord, bliver du ikke kun mere konkurrencedygtig – du får også et stærkt netværk, hvor medlemmerne stoler på hinanden og anbefaler virksomheder til hinanden. Læs mere om vores vision her.

 

Derudover er en af vores kerneværdier hos Njord, at vi altid står klar til at hjælpe vores medlemmer. Vi ønsker at se vores medlemmer vokse!

 

Bliv en del af fællesskabet allerede i dag – aldrig har det været lettere.

 

Bliv medlem

521
Serviceudbydere

1012
Aktive brugere

14
Kategorier